Idei 39 Rugaciune Catre Ingerul Pazitor De Seara Excelent

Idei 39 Rugaciune Catre Ingerul Pazitor De Seara Excelent. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.

Cand Simti Ca Esti Coplesit De Probleme Spune Aceasta Rugaciune Catre Ingerul Pazitor

Prezentat Cand Simti Ca Esti Coplesit De Probleme Spune Aceasta Rugaciune Catre Ingerul Pazitor

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara.

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Parohia Ingolstadt

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Omului Ortodoxia Me

Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea... Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara... Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.

Padre Pio Ingerul Păzitor De La Leagăn La Mormant Alături De Noi E Communio Ro

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.

Totul Despre Ingerul Păzitor In Religia Ortodoxă Care Este Rolul Lui și Ce Spune Biblia Spynews Ro

O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Rugaciunea Sfantului Ioan Damaschinul

Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara.

Totul Despre Ingerul Păzitor In Religia Ortodoxă Care Este Rolul Lui și Ce Spune Biblia Spynews Ro

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugăciunea Către Ingerul Păzitor Al Vieții Te Ajuta In Momentele Grele Ortodoxia Me

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Rugaciunea Catre Ingerul Pazitor Al Vietii Te Ajuta In Momentele Grele

Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat... Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Doxologia

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.

Rugaciuni Puternice Partea A Treia Din Novena Catre Ingerul Pazitor Rugaciune Foarte Puternica Ce Trebuie Rostita Timp De Noua Zile Catre Ingerul Pazitor Aceasta Novena Se Rosteste In Momentele Apasatoare

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Portalul Moldova Ortodoxă Portalul Moldova Ortodoxă

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.

170 Citate Ideas In 2021 Citate Citate Frumoase Cuvinte Adevărate

Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugaciuni Puternice A Noua Rugaciune Din Novena Celor Mai Puternice Rugaciuni Catre Ingerul Pazitor Rugaciune Foarte Puternica Ce Trebuie Rostita Timp De Noua Zile Catre Ingerul Pazitor Aceasta Novena Se

Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. . Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.

Rugăciune Către Ingerul Păzitor Homepage Slider Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.

Pin On Rugaciune Marti

O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.

Oliviamariamarcov2 Romania Bucharest Canon De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieţii Omului

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

Rugaciune Catre Ingerul Pazitor Inger Ingerasul Meu Se Spune Cel Mai Frevent La Culcare Dar Si Atunci Cand Copiii Nu Se Simt Bine Romania News

Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog... Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Viata Noastra Este Pazita De Ingerul Pazitor Profesor Emilian Prodan

O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.

Rugăciune Grabnic Ajutătoare Către Sfantul Arhanghel Mihail Ganduri Din Ierusalim

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

Rugăciune Către Ingerul Păzitor Cand și De Ce Se Citește

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale... Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Iconiță Rugăciune Către Ingerul Păzitor 10 Bucăți Set

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.

Iconiță Rugăciune Către Ingerul Păzitor 10 Bucăți Set

Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului... Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Oliviamariamarcov2 Romania Bucharest Canon De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieţii Omului

Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara... Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu... Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

Mesajul Saptamanal De La Ingerii Pazitori Zodii 29 Noiembrie 5 Decembrie 2021 Sfatulparintilor Ro

Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugăciune Deosebit De Puternică Către Ingerul Păzitor Al Vieţii Tale Ortodoxia Me

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.

Ingerul Păzitor Răspunde Cel Mai Grabnic La Rugăciunile Noastre Lataifas

Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

154 Canon De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Youtube

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Arhiepiscopul Ciprian Indeamnă La Rugăciune Către Ingerul Păzitor Pentru Insuflarea Gandurilor Bune Basilica Ro

Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.

Cea Mai Puternică Rugăciune Către Ingerul Păzitor Are Puteri Miraculoase Info Actual

Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.

Rugăciune Instagram Posts Gramho Com

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Cand Simti Ca Esti Coplesit De Probleme Spune Aceasta Rugaciune Catre Ingerul Pazitor

Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

Carte De Rugaciuni Cu Scris Mare Manastirea Sihastria

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugăciunea Către Ingerul Păzitor Al Vieții Pe Care Trebuie Să O Rostiți In Fiecare Seară Timp De O Lună Doctor Quinn

Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.. . Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Doxologia Pdf

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Rugăciune Puternică Către Ingerul Păzitor Sfantul Duh

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.

Cele Mai Puternice Rugăciuni Către Ingeri și Arhangheli Rostite Cu Credință In Suflet Pot Avea Puteri Miraculoase

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea... Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Doxologia

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara... Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Doxologia Pdf

Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale... O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.

Rugăciunea Către Ingeri Care Trebuie Rostită In Fiecare Seară Randuri Pentru Tine

O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

Rugăciune Către Ingerul Tău Păzitor Libertatea

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Padre Pio Ingerul Păzitor De La Leagăn La Mormant Alături De Noi E Communio Ro

Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Părintele Cleopa Te Invață Rugăciunea In 13 Cuvinte De Mare Putere Să O Spui Zilnic Pentru Ca Ingerul Tău De La Botez Să Te Ajute In Tot Ceasul

Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat... Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.

Rugăciune Către Ingerul Păzitor Cand și De Ce Se Citește

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.

Acatiste Paraclise Canoane Rugăciuni Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Cantarea 1 Apa Trecand O Ca Pe Uscat Si Din Răutatea Egiptului Scăpand Israiliteanul Striga Izbăvitorului Si Dumnezeului Nostru

O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Canon De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Chilia Buna Vestire

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

Secol Marmură Mare Irmos Apa Trecand O Ca Pe Uscat Netbusca Net

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara... Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Rugăciune De Mulțumire Către Ingerul Păzitor Cuvintele Care Te Vor Ajuta In Clipele Grele Ale Vieții Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara.

In Legătură Cu Cerul Carte De Rugăciuni Pentru Copii Pană In 10 Ani

Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale... Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Cele Mai Puternice Rugăciuni Către Ingerul Păzitor Spynews Ro

Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.

Rugaciuni Puternice Partea A Treia Din Novena Catre Ingerul Pazitor Rugaciune Foarte Puternica Ce Trebuie Rostita Timp De Noua Zile Catre Ingerul Pazitor Aceasta Novena Se Rosteste In Momentele Apasatoare

Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.. . Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugăciune Puternică Către Ingerul Păzitor Sfantul Duh

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Spuneți Zilnic Această Rugăciune Către Ingerul Păzitor Părintele Cleopa Spunea Că Face Minuni Rol Ro

Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. . Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Doar Ortodox

O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului... O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.

Iconiță Rugăciune Către Ingerul Păzitor 10 Bucăți Set

Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.

Mesajul Saptamanal De La Ingerii Pazitori Zodii 29 Noiembrie 5 Decembrie 2021 Sfatulparintilor Ro

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

Rugaciune Catre Ingerul Pazitor Crestinortodox Ro

Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat.

Ingerul Păzitor Este Darul Lui Dumnezeu Primit La Botez

Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Portalul Moldova Ortodoxă Portalul Moldova Ortodoxă

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale... Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu... Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog.

Rugaciunile Cele Mai Folositoare Libris

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.

Rugăciuni Către Sfinții Ingeri 8 Noiembrie

Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugăciunea Către Ingerul Păzitor Al Vieții Pe Care Trebuie Să O Rostiți In Fiecare Seară Timp De O Lună Doctor Quinn

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat... Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Doxologia Pdf

Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea... Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugăciune Către Sfantul Inger Păzitor Doxologia

Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugaciune Catre Ingerul Pazitor Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat... Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

Rugăciune Către Ingerul Păzitor Homepage Slider Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.

Rugaciune De Invocare A Ingerilor Pazitori Youtube

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. . Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugăciune Puternică Spre Ingerul Tău Păzitor Stirile Kanal D

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului.

Canonul Celor Sapte Sfinţi Arhangheli Mulțumesc

Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea... Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog... Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea.

Canonul De Rugăciune Către Ingerul Păzitor Al Vieții Omului Parohia Ingolstadt

Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. .. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu.

Rugăciune Puternică Spre Ingerul Tău Păzitor Stirile Kanal D

Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu... Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale.

170 Citate Ideas In 2021 Citate Citate Frumoase Cuvinte Adevărate

Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata ziditorului. Nu mă da ispitei şarpelui, nici nu. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor bun al oilor tale. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez. Doar tu imi esti suport in calea lunga, pandita de noroi, de patimi, de pacat. Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pă­ti­mașului meu suflet și al vieții me­le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Să spui de 7 ori dimineața și de 7 ori seara. Sfinte ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Cea mai ușoară cale prin care putem face acest lucru este rugăciunea. O, inger prea frumos, lumina blanda, aparator al meu de sfant botez, ma inchin la tine in inima plapanda, te rog, te chem, te caut, te visez.

Popular posts from this blog

59+ Rugaciune Catre Sf Parinti Ioachim Si Ana Proaspăt

Fise Religie De Colorat Proaspăt